Sivut

28. lokakuuta 2012

Lintujen seisovapöytä on...

AVATTU 
tälle sesonkikaudelle eilen.
Etsin kovasti suurta oksaista ja kippuraista mäntykarahkaa, mutta sellaista en sitten löytänyt, joten tein sitten itse sellaisen yhdistelmän kolmesta eri koivun oksasta ja kiinnitin oksat yhteen rautalangalla.
Ennen kuin joku ystävällinen kerkee anonyymisti kirjoittamaan jokamiehenoikeuksista, niin oksat ovat poimittu omalta tontilta.
Olen tässä huomannut oman ja muiden blogien kautta, että usein ihmiset kommentoivat jotain mitä jätät kirjoittamatta. Kaikkeahan ei missään nimessä tarvitse kirjoittaa, eihän kaikkea puhuta yleisestikään. Esim, näin joulun alla kun viedään oksia hautausmaalle kynttilöiden alle, niin kuinkahan moni ne oksat oikeasti selvällä rahalla ostaa tai kuinka moni hakee ne ojien perukoilta, tai toisten metsistä.
Uskon siihen, että jokainen tietää mitä voi tehdä tai jättää tekemättä.

Linturavintolaan siis...
Pihallamme on varmasti useita kymmeniä lintuja ja erikokoista aina tiaisista kurkiin, joten on haastaavaa löytää linnuille sopiva paikka ruokintaan ja katsoa, että ne oikeankokoiset sitten sen ruuan saavat.
Muottien avulla tein kookosrasvasta hauskoja kakkusia roikkumaan oksille.
Keittiöstä näemme kun linnut piipahtavat syömään ja mekin saamme iloita heidän seurastaan.
Tästä mielestäni alkaa talvi ja nautin siitä täysin rinnoin, TERVETULOA ja toivottavasti tulee paaaaaaljon lunta.

Minnuli

2 kommenttia:

  1. Ihana seisova pöytä linnuille!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia.
    Mielestämme on ihana katsoa minkälajisia lintuja sinne saapuu syömään ja omakin kahvittelu/ruokailu saa jännittäviä hetkiä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.