Sivut

8. joulukuuta 2012

Piparkakkutaikinan lumoa...


Olisikohan tämä kauniiden pyrstötiasten linnunpönttö? Muutaman kerran olen pyrstötiasia nähnyt ja ovat mielenkiintoisen näköisiä pöllömäisinn kasvoineen. Yleensä lentävät parveissa ja luinkin jostain että rakentavat pesänsä hämähäkinseittejä apuna käyttäen. Taitavia veikkosia siis.
Linnunpönttö. Idean sain yhdestä lehdestä, jossa oli pelkistetty malli, mutta halusin hieman krumeluurimman.
  Puuliiteristä sain koivupölkyn, joka ehkäpä on hieman liian ohut tarkoitukseen mutta menettelee kuitenkin. Nyt tuo Fågelholken koristaa keittön ikkunaa.
Tein piparkakkutaikinaa reilut viisi kiloa eli olemme sitten joka ilta leiponeet tässä pipareita eli kaikki tuttavat saavat meiltä pipareita siis. ;-D
 Mummolan pitäjä....vain asukkaat puuttuvat.

Piparkakkumaailmaan hurahtanut
 Minnuli ja Mymmeli

5 kommenttia:

 1. Todella upea linnunpönttö! Kauniita piparkakkuja :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Näihin iskee tekemisen into ja kimmoke vaan kasvaa. Mymmeli tuossa kyseli että eikös me enää leivotakaan, eli kaipa sitä joutuu muutaman kilon taikinan vielä tekemään.

  VastaaPoista
 3. Upeita piparitaloja! Saa nähdä, jaksetaanko täällä tänä vuonna tehdä ollenkaan taloa. Itse en tykkää niitä koristeluita syödä, niin talot jää aina syömättä!

  SNY (:

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia SNy. Meillä on samainen ongelma. Yleensä kutsun vieraita jolloin se sitten urakalla tuhotaan ja nythän näitä on siis tuhottavana kaksi. Mukavaa joulun odotusta sinulle ja kiitoksia kuluneesta Sny kierroksesta. Olet pysynyt arvoituksena loppuun saakka.♥

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.