Sivut

30. joulukuuta 2012

Tämän vuoden sadas postaus

Huomasin eilen päivittäessäni, että se oli  99 postaus tälle vuodelle, eli sitten ajattelin päivittää tämän sadannekin. Harvoin tulee näin tasalukua varmaan tulevaisuudessa kohdalle.
Punatulkku on nyt sitten se vuoden viimeinen päivitys ja 100 postausta on täysi.;-D
Punatulkku on valmistettu neulahuovuttamalla ja se saikin kunniapaikan joulukuusen oksalta Pentikin keramikkasydämen kupeesta.
Tein pari lintua lisää myös ennen joulua kokeilumuodossa ja olenkin niihin tyytyväinen.
***
Lupailin tuossa tovi sitten, että hieman muutan tätä blogimuotoani ja niin sitten tulee käymäänkin eli huovutuksille tulee kokonaan oma osionsa, jonne sitten niitä päivittelen.
Toivottavasti suunnitelma onnistuu ja ne jotka pitävät enemmän huovutuksesta voivat he sitten paneutua huovutuksen saloihin ja antaa vinkkejä minulle kuinka jatkaa ja onnistua.
***
Tällä pääsivulla sitten pävitän edelleen kaikenlaista mitä saan aikaiseksi ja toivottavasti saan paljon, sillä tammikuussa ajattelin ottaa neulomisen projektikseni ja ajattelin saada nuo Syksyn Sny:n lähettämät langat ensin neulottua ja pari muuta juttua lisäksi.

Näissä mietteissä alkaa Uuden vuoden aaton odotus....ehkäpä saan lisää uusia ajatuksia ja aina saa laittaa toiveita myöskin.

Minnuli
3 kommenttia:

 1. Onnittelut 100 :sta postauksesta! Söpö punatulkku =)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen punatulkkunen :) Oliskohan kokeiltava itsekkin tehdä.
  Hyvää Uutta Vuotta Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Sattupa tasaluku kohdilleen. Nätti on punatulkku, kivoja nuo itsetehdyt koristeet. Uusi vuosi ja uudet kujeet, ihanaa uutta vuotta sinnekin :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.