Sivut

17. maaliskuuta 2013

Baggy-housut kokoa 4-6 v


Sain tämän kankaan Salaiselta neuleystävältäni. Kangas oli helmikuun paketissa toisen kankaan kera.
Baggyhousut valmistuivat kyllä jo samaisella viikolla, mutta merkin ompeleminen sitten vaan kesti ja kesti. Kangas on mielestni ihanan pehmeää ja Mymmeli katsoi kangasta ja pyysi kesähousuja.
Allt om Sömnadsmagasin on minun ns. raamattuni ja niitä lueskelen hartaasi ja kirjastoista lainailen niintä ahkeraan.
Iltaisin piirtelen kaavoja ja koska ne ovat Ruotsissa tehtyjä ovat kaavat ja mallit myös vuoden edellä meidän aikaamme kuten normaalisti.
Aika paljon olen itsellenikin niistä piirtänyt ja nyt näitä baggypantseja on leikattuna tulevaan kesään sellaiset kuutisen kappaletta. Ovat erinomaisia liikkumisen kannalta kun eivät purista mistään eivätkä hierrä saati kierrä.
Tunika päälle ja sandaalit jalkaan niin olemme valmiita kesään.   
 Tosin luonto ei ole vielä. Päivällä kuvasin jääkauneuksia ja kuten kuvista saatte huomata kevät on vielä kaukana aatoksissa...
mutta minäpä tein jo puutarhaliikkeen kautta kukkatilauksen ja jään odottelemaan pionien alkuja ja muita. Nyt vain toivotaan että aurinko alkaa sulattamaan lumen ja mullan.

Keväistä sunnuntaita kaikille
Minnuli

2 kommenttia:

 1. Näistä pöksyistä tuli oikein kivan näköiset ja varmasti kesällä mukavat kovassakin menossa :)
  Sattuisiko aikuisille olemaan samantapaisiin sinulla kaavoja? Olisi ihanaa mekkojen kanssa kesällä pitää tuollaisia!
  Kauniita kuvia olet luonnosta ottanut. Ja totta, kevät saisi jo pikkuhiljaa tulla... Tosin lintujen laulua kuuluu aina vain enemmän ja enemmän ja kyllä se aurinkokin jo kivasti lämmittää kun se esillä suostuu olemaan. Että eiköhän se kevätkin pikkuhiljaa sieltä aina vain enemmän ja enemmän esiin tule :)
  Oikein mukavaa viikkoa sinulle!
  Snysi :)

  VastaaPoista
 2. Hei Sny:ni!
  Mielestäni minulla on aikuisillekin samankaltaisia kaavoja.Ajattelin itsellekin tehdä tuollaiset, mutta en muista minne kaavat laitoin, joten nyt täytyy vaan alkaa penkomaan. Lähetän myös sinulle, sitten kierroksen lopussa.
  Mukavaa viikon kulkua myös sinnepäin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.