Sivut

24. maaliskuuta 2013

Maaliskuun paketti Sny:ltäni.

Maaliskuun paketti saapui piristämään taas kiireistä viikkoa.
Tuntuukin, että vauhti vaan kiihtyy sitä mukaa miten kevät etenee. Toivottavasti alku kesästä taasen tahti sitten rauhoittuu.
Paketin sain siis viime torstaina.
Salainen neuleystäväni oli kirjoittanut ihastuttavan kirjeen ja paketissa oli monenlaisia ihanuuksia ja uusia tuttavuuksia minulle myös.
Zeldan lanka on minulle siis aivan upo outo ja langan tuoksu on mitä ihastuttavin. Langasta tulee mieleeni ihastuttava pitsihuivi tai todella kauniit letitetyt kämmekkäät.Odotan edelleen käsien paranemista, mutta hiljalleen neulon iltaisin aina muutaman rivin jo.
Puikkopiiat ovat myös uusi juttu ja kesällä pääsevätkin sitten moneen menoon mukaan.;-))
Voih mikä kangas ja pitsi. Kankaasta mieleeni tuli maalaisromanttinen leninki silkkinauhoineen rintapielissä ja tuo PITSI....aivan unelman kaunista. Joko pääsee tuohon mekkoon tai sitten kankaaseen jonka veljeni toi Mymmelille ulkomailta.Katsotaan kumpaan sopii paremmin.
Olen samaa mieltä kanssasi. Pitsejä, nappeja, nauhoja ja silitysmerkkejä ei voi milloinkaan olla liikaa.
Mukana oli mittanauha, bambupuikot myös, jotka minulta ovat aina jossain pussukassa jonkin työn keskellä.Kuulun siis niihin joilla on monta työtä yhtäaikaa tekeillä.;-)
Muumit ovat pääsiäismunien muodossa ja sisällä on ihastuttavan pienoisia ja makuisia munia.

Olet aivan oikeassa kun sanoit että ajattelit hemmotella minua. Siltä minusta tuntuukin. Kiitos Sinulle ♥. Piristät aina päivääni ja saat minut iloiseksi.
Viikonloppu meni noitajutun merkeissä ja eilen ompelinkin huivin ja hameen Mymmelille vanhoista verhoista.

Iloista pääsiäistä sinulle ja perheellesi myös.
Halauksin
 Minnuli

5 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista lankaa! Sopii varmasti oikein hyvin suunnitelmiisi :) Mitä ovat puikkopiiat? :O Aivan uutta minulle, jänne miten paljon kaikkea tällä sny-kierroksella voi oppiakaan!

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 2. Puikkopiiat ovat minullekin uusi tuttavuus ja ajattelinkin alkaa kokeilemaan niitä tässä piakkoin, eli otan neuletöitä joka paikkaan mukaan. Katsotaan ovatko piiat luotettavat? Uskonpa vain. Ihaninta minusta on se, että ne ovat puusta eikä muovista♥

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sain koottua jälleen sinua ilahduttavan paketin <3
  Snysi :)

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti, Wau. Kerrohan mielipiteesi puikkopiioista, kunhan ennätät niitä kokeilemaan.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.