Sivut

15. maaliskuuta 2013

Salaiselta neuleystävältäni välimuistaminen

Voi neuleystävääni♥ Kyllä ilahduin suuresti välimuistamisestasi. Kiitoksia siitä ja ennenkaikkea kirjeesi ovat niin ihania.
 Ajattelin lukiessani tätä kirjettä joka nyt oli tässä paketissa, että voi kun olisi ihana tavata ihan oikeasti luonnollisessa ympäristössä ja vaihdella kuulumisia ja jutustella niitä näitä.
Minulla on tunne kuin olisin tuntenut sinut aina.
Paketissa oli käsinmaalattuja nappeja, puunappeja, pari Muumi-heijastinta kirje ja silmille silmähaude.

Kyselit kirjeessä muutamia asioita:

En pahastu vaikka ripotteletkin näin tavallisen paketin lisäksi välimuistamisia.Ihastuttavaa suorastaan.♥Olet oikeassa että tämä on henkilökohtaisempaa näin ja tavallaan sinustakin tulee konkreettisempi minulle myös.

Kiitoksia Muumi aiheisista jutuista. Nuo heijastimet ovat suunnitteilla jo pariin paikkaan kun kevät tästä etenee. Toinen menee haalaria kaunistamaan ja toinen päätyy dagiskassiin, joka on Mymmelillä muutoinkin sitten mukana joka paikassa näin talven jälkeen on kiva luoda uusi kevätaiheinen laukku hänelle.

Me rakastamme Mymmelin kanssa nappeja. Olen pienestä tytöstä asti saanut leikkiä napeilla mammani ja mummoni luona ja ne ovat usein olleet kauneimmissa peltipurkeissa, jotta ne oli helppo löytää. Näin myös meillä.
Molemmilla meillä on omat peltipurkkimme ja niihin sitten arteemme kätkemme ja tarkoin mietimme mitkä aarteet vielä säästämme ja mitkä aarteet raskimme ottaa hiljalleen käyttöön. Nuo lehtinapit saivat mieleeni syksyn ensimmäisenä, mutta kun hieman mietin niin tulihan se kevät ja koivun lehdet sitten lopulta. Uskoisin niiden päätyvät villatakkiin heti kunhan käteni ovat neulontakunnossa. Nuo kananapit saivat pääni hieman mietteille ja ne jäävät hieman vielä hautumaan, sillä jotenkin tuli pääsiäinen niistä mieleeni ja se on liian pian saadakseni ne sopimaan johonkin niille oikeuksiinsa sopivaan paikkaan.

Toiveita minulla ei suuremmin ole. Rakastan nappeja, nauhoja, pitsejä, helmiä ihan mitä vain.
Askartelen Mymmelin kanssa paljon ja leikkelemme saksilla päivittäin.
Tarkoituksenani on yrittää siirtää osaamista hänelle sitä mukaa kun on kiinnostunut ja haluaa.

Viime paketissa sain kangasta sinulta ja olenkin jo yhdet kivat housut tehnyt, mutta merkki on vielä ompelematta, joten se kangas on käytetty. Kuva tulee viikonlopun aikana. Kukikkaasta kankaasta leikkasin sellaisen keväisen tunukan ja yritän sen saada valmiiksi nyt viikonloppuna myös.
Minulla olisi ollut huovutuskurssi koko viikonlopun, mutta en uskaltanut mennä sinne koska kätöset ovat aika kipeinä vielä ja töitäkin tarvitsee käsityöharrastusten ohessa tehdä, joten kurssi saa nyt odottaa minua vielä seuraavaan kertaan.

Sny:ni toivotan Sinulle mitä ihaninta ja aurinkoisinta maaliskuun  jatkoa ja pääsiäisen odotusta.

Lämpimin ajatuksin
Minnuli


4 kommenttia:

 1. Tässähän itse liikuttuu, kun huomaa, miten parit toisiaan ajattelee. Kierrosten aikana on varmasti muodostunut ystäviä/kavereita/blogiystäviä keskenään.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit :) Ja minusta on kiva huomata, että olemme samalla aaltopituudella! Sinua on mukava ja tavallaan myös aika helppo ilahduttaa, siinäkin olet kovasti samanlainen minun kanssani <3
  Huomenna lähtee matkaan varsinainen maaliskuun paketti, toivon 8ja pidän peukkuja) että osasin valita sinne sinulle tarpeellisia ja ilahduttavia juttuja :)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle <3
  Snysi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle myös. Omasta mielestäni olen myös helppo, kun pidän kaikesta mutta mieheni sanoo minua haasteelliseksi...tosin hän etsii vaihtoehtoja liian kaukaa.;-)))

  VastaaPoista
 4. Ihana välimuistaminen! Se tässä SNY-touhuilussa kivaa onkin, että tässä muodostuu pidempiaikaisia nettikaveruuksia, jotka saattavat johtaa ihan live-kohtaamisiinkin <3 toivotan käsillesi pikaista toipumista!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.