Sivut

27. huhtikuuta 2013

Kassikokeilua

 Muutama vuosi sitten ostin yhdestä kangaskaupasta useita kymmeniä metrejä Disney-kangasta.Kankaat ovat tuolla kaapeissa sitten seisseet ja olenkin pitkään miettinyt mihin niitä voisin oikeastaan käyttää. Viime yönä sain sitten tällaisen kokeiluidean ja leikkasin tuota kangasta siten, että nämä onkohan nää nyt ne Bratz-tytöt saivat kunnian olla paraatipaikalla ja sivuista leikkasin olkaimet ja puuvillaruutua sitten takapuolelle.
Mietinkin nyt, että jospa näitä ompelisi erilaisia tuonne kesätoreille sitten myyntiin, kun niissä tulee kerran oltua niin ehkäpä kangastakin saisi kaapeista hieman vähemmäksi.
Omasta mielestä onnistunut kassi. Olkaimet ovat reilun pituiset ja kassin malli on oma.

Kassin huumassa saan olla luultavasti pitkään, sillä ilmottauduin kesäkassivaihtoon 2013.
Kesäyönhullutus 2013 alkaa varmaankin myös eli monessa olen taas mukana, mutta niinhän se pitää ollakin eli monta rautaa tulessa yhtä aikaa.;-))

Iloista lauantai-illan jatkoa kaikille

Minnuli

2 kommenttia:

 1. Todella kaunis kassi! Kauniin mallinen ja värinen, taitaa nuo tytöt olla W.i.t.c.h:ejä. Ja nuo edellisen postauksen pipot on ihania! Minusta tuo kirahvi on kaikkein söpöin :) Minä itsekin käytän tuollaista ohutta trikoopipoa näin keväällä usein, ja vaikka itse osaisin tehdä niin olen sortunut ostamaan mitä söpömpiä itselleni ;) Lapset on onneksi niin isoja jo minulla, että saan kaikki pitää ihan itse :D
  Oikein ihanaa ja aurinkoista toukokuuta sinulle <3
  Onko toiveita toukokuun pakettiin?
  Snysi :)

  VastaaPoista
 2. Hei Sny:ni.
  Kiitoksia kun kerroit keitä nuo hahmot ovat. Meillä on vielä tuo Muumivaihe meneillään ja Pikku Kakkonen niin nuo kolmosen raisut ohjelmat ovat vielä hiukan pimennossa. Ensin veikkasin että ovat Winksejä, mutta eivät olleet.
  Kiitoksia positiivisista kommenteistasi. Itsekin tykkään tuosta kirahvikankaasta kovasti.
  Toukokuun paketti...ei minulla ole erityisiä toiveita. Olet osannut ajatella minua niin hyvin ja onnistuneesti. Iloista alkanutta toukokuuta Sinulle myös ja siemenet ovat istutettu tänään penkkiin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.