Sivut

27. huhtikuuta 2013

Salaiselta neuleystävältäni huhtikuun paketti

Paketti ilmoitus tuli jo alkuviikosta kotiini, mutta viime viikko on ollut sellaista minuuttiaikataulua kerrassaan. Pääsin sitten tortaina vasta hakemaan paketin ja perjantaina vasta kerkesin sen avaamaan. Se varmaankin kertoo kiireellisyydestä jotakin. Toinen mitä olen huomannut, niin aika on ollut sen verran tiukalla, että en ole pahemmin kerinnyt edes ompelemaan mitään.
Ystävättärelleni tein juhlallisen tunikan pellavakankaasta, mutta enpä sitten epähuomiossani muistanut kuvata sitä, kun lähetin sen postitse toiselle paikkakunnalle. Toivottavasti hän sitten kuvaa ja saan sen laitettua tänne blogiini.

Mutta nyt tähän ihastuttavaan pakettiin:
Paketissa oli noin kolmesataa grammaa Aade Lõng lankaa, joka on Viron Raasikusta siis. Siellä on sellainen ihastuttava ja monipuolinen villakehräämö mihin valitettavasti en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta toivottavasti piakkoin. Langan väri on kuin juuri minulle.♥ Kiitoksia. Taidat Sny:ni tuntea minut paremmin kuin uskotkaan.;-))
 Mukana oli ohje Revontuli-huiviin, jota olen jo pitemmän aikaa katsellut, mutten ole vielä aikaiseksi saanut sitä tehtyä. Onnistunut ohje siis.En ole pahemmin huiveja tehnyt, vaikkakin kiinnostus on ollut suuri. Muutamaa huivinohjetta olenkin jo tuossa katsellut ja syksyn Sny laittoi minulle myös ihastuttavan ohjeen ja langan, mutta on vielä tuolla odottavien listalla. Jospa sitä saisi kesäiltoina sitten aikaiseksi tehtyä ja ulkonahan sitä sitten situtaan, joten aikaakin olisi ehkäpä tietyllä tavoin lisää.
Paketissa oli myös bambupuikot. kolme suloista leppäkerttua, Muumi aiheinen tiskirätti ja sydän rasia. Muumit ovta meidän perheen suosikkihahmot. Rasiassa oli kolikkosuklaita. Lapsuus tuli niistä mieleeni. En muista milloin olisin niitä nähnyt varmaankaan kymmeniin vuosiin.;-)
Viimeisempänä muttei suinkaan vähäisempänä oli kirje ystävältäni.Kiitoksia jälleen kerran ja olen toldella iloinen saadessani tutustua sinuun. Sinä kun jo tunnetkin minut melkeinpä läpikotaisin.
Aurinkoista vapun odotusta sinulle ja nautitaan yhdessä kevään etenemisestä.
Halauksin
Minnuli


1 kommentti:

  1. Kiva kun tykkäsit paketista jälleen :) Kankaita en kaapistani ehtinyt tähän pakettiin kaivella... Jospa seuraavaan pakettiin sitten ehtisin :)
    Ihan kohtahan tässä onkin käsillä jo toukokuu ja paljastuspaketin aika, ehkä ennen sitä vielä ehdin sinua ilostuttaa, saa nähdä :D
    Mukavaa vappua sinulle ja perheellsi <3
    Snysi :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.