Sivut

15. huhtikuuta 2013

Välimuistaminen salaiselta neuleystävältä ja pari lintu kuvaa

Sny:ni oli jälleen onnistunut yllättämään minut positiivisesti. Sain kortin ja ihastuttavia kukkia. Pionit ja unikot ovat minun juttuni ruusujen lisäksi.Otan kuvia sitten näistä kun kukkivat. Pihalla on lunta niin paljon että epätoivo alkaa iskemään. Vappuun parisen viikkoa ja toistametriä on vielä tuota valkoista hilettä pihalla...loppuukos tää talvi koskaan?
Puutarhavillitys on nyt parhaillaan menossa, sillä pionit ovat istutettuna ruukkuihin. Japanilainen ihmekukkakin on valloittanut kotimme. Se onkin minulle täysin uusi yllätys. Katsotaan mitä siitä tulee. Juuri on kuin posrkkana ainakin.Linkki:KESKUSTELUA KO: KUKASTA
 Harmaapäätikka tuli monena aamuna kellontarkasti syömään ja tutkimaan ympäristöä.
Valitettavasti nämä lintukuvat ovat kuvattu ikkunaruudun läpi ja pitkän matkan päästä, mutta parempi kuin ei mitään. Hieman epätarkat kuvat siis.
 Pöllötiasia näin edellisessä kodissamme muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran. Tulivat isona parvena ja häätivät muut linnut pois. Mielestäni aivan ihastuttavan näköisiä. tervetuloa ensi vuonnakin meille murkinoimaan. Mielelläni katan näille seisovan pöydän runsaine kattauksineen.
Tällaista tällä kertaa...Työkaverilleni tein Viileä-Venlasukat 7veikka tasraita langasta, mutta unohdin sitten kuvata ne....se vanhuus;-))

Minnuli

3 kommenttia:

  1. Kiva kun osasin lähettää kukansiemeniä mistä tykkäät :)

    Kivoja lintukuvia!

    Snysi :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti! Minäkin pidän pioneista =) Harmi, että joka vuosi pioneiden kukkimisaikaan osuu ukkosmyrsky, joka hakkaa kukinnot piloille...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.