Sivut

4. toukokuuta 2013

Peltipurkki-tuunausta

 Jostainhan tämäkin idea lähti, mutta jos pitäisi analysoida tarkemmin niin en tiedä mistä moinen päähänpisto tähän tuunaukseen oikeastaan edes tulikaan.
Iän ikuinen keksipurkki, joka on jotain Annanpiparit tai muuta vastaavaa niin sai kuitenkin uuden kuosin.
Ihan tyytyväinen en tähän kuitenkaan ole, sillä paperina on tapetti ja käytin erikeeper-vesi seosta ja mielestäni seos ei purenut tähän tapettiin niinkuin olisi luullut.
Kuvat löysin kuvakätköistäni.
 Tämän purkin sain tuttavaltani.Tai oikeastaan niitä on kolme kappaletta, mutta ensimmäinen päätyi nyt kuitenkin koekappaleeksi. Paperina on Marimekon ilmaislehdestä otettu pohja, jossa oli kiva kuosi ja sitten kuva laitettu decoupage-lakalla. Lopputulos on parempi, kun paperi on ohuempi.
Lopuksi vielä yhteiskuva. Hieman jäin miettimään, jos ko olisin sittenkin jonkinlaista pitsiä vielä laitellut tuon isomman purkin päälle viistosti ja pienn rusetin....tai sitten seuraavaan purnukkaan.
Mymmeli ainakin tarvitsisi erikokoisia punukoita kynille ja saksille. Kohta alkaa tämä aika, jolloin oisi hyvä saada tavarta ja lelut hienosti esille ja järjestykseen. Matkalaukku Barbeille olisi aika ihku juttu. Sen voisi laittaa esim. sängyn alle ja ottaa sitten tarvittaessa esiin....
...tällaisia iltapuhteita siis täällä.
Minnuli

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi.