Sivut

18. toukokuuta 2013

Salaisen neuleystäväni toukokuun paketti....

 
on kierroksen viimeinen ja sain kuin sainkin tietää kuka kaiken takana on. Hän on Lila ja linkin alta pääset tutustumaan hänen kauniiseen blogiinsa.
Meillä on täällä ollut jonkinlaista nettikatvetta muutaman päivän ja nyt sitten päivitykset kasaantuvat yhdelle päivälle.
Kiitokset Lila, että sain olla juuri sinun parisi tämän kierroksen. Kokeilin pitkään katsoa kukahan mahtaisi ystäväni olla, mutta en onnistunut saamaan sitä tietooni.
Paketissa saapuin uutuus suklaata:popcornsuklaata, josta tuli lapsuus mieleen kun äitini sulatti suklaata ja kaatoi sitä poppareiden päälle kulhoon. Makukin on täysin sama.
Muumiteetä. Niitä olenkin ahkerasti käytellyt koko talven. Ovat kerrassaan ihastuttavan makuisia.
Lankoja tuli kymmenen kerää, joista mieleeni tuli raidallinen villatakki Mymmelille joillakin pitsikuvioilla tehostettuna. Lanka on itselleni uutta.
Virkkuukoukku on kaunis kuin koru ja pinssinä on vanha linpparipullon korkki, johon onlaitettu pinssineula ja sitten Pikku Myyn kuva päälle. Ihana idea.
Hölmöyksissäni en tajunnut avata noita kahta rasiaa. Neliskulmaisessa on neljä ompelulankakerää sisällä ja Haisulirasiassa on itsetehtyjä helmikoruja, jotka tiettäkseni ovat puhelinkoruja, jollen ihan väärin tiedä. Olen hieman huono tässä nykyteknologiassa.
Kuva on väärin päin...pohjakuva on paikallisesta askartelukaupasta ja kirje puuttuu kokonaan kuvasta.
Kokeilen tässä viikonlopun aikana avata nuo rasiat ja päivittää kuvat tänne lisäksi ja tietty kirjeen.

KIITOKSET SINULLE LILA vielä kerran kierroksesta ja tulen sinulle kirjoittelemaan sekä blogissasi piipahtelemaan.

Halein 
Minnuli

3 kommenttia:

 1. Hei Minnuli! Kiva kun paketti tuli nopsasti perille ja sisältökin miellytti :) Minusta sain juuri sen parhaan parin, jolle lähettää paketteja tällä kierroksella <3 Sinulle oli hirmuisen helppo laittaa paketteja tulemaan, meillä näyttää olevan niin samanlainen maku!
  Kankaita vielä jossain vaiheessa kaapistani kaivelen ja laitan tulemaan sinulle, mikäli ne vain kelpaa. Itselläni tuo ompeluharrastus on nyt jotenkin jäissä (aika vaan ei riitä kaiken kivan tekemiseen, nyyh!), tosin en suostu ihan kokonaan hylkäämään.
  Ne helmistä tehdyt jutut on silmukkamerkkejä eli neulomisessa käytettäviä pikku apulaisia :)
  Ihanaa toukokuun loppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Ihadtuttava idea tuo silmukkamrrkit helmistä.Tänään on hieman rauhallisrmpaa joten saan loputkin kuvat laitettua.
  Minulle saa aina laittaa kankaita ja saat mös kysyä josko haluan niitä ostella;-)
  Täällä kovasti touhuilen kesämyyjäisten parissa eli harjoja,pussukoita yms. olen tekemässä.Lisäksi huomasin että Mymmelin mekkovarasto on heikossa kunnossa kun mekot ja tunikat ovat käyneet pieniksi.Nyt siis saan laittaa koneen sauhuamaan todenteolla.<3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.