Sivut

1. kesäkuuta 2013

Savityö, osa 4


  Savityö kurssi, joka on oikeammin Fågelhus av lera kurs- on nyt saatu päätökseen.
Näin ensi kertalaisella tuli oikeesti kiire saada kaksi linnunpönttöä tehtyä ja vielä sitten maalattuakin ne ilman että oikeemmin tajusi asiasta mitään.
Edellisellä kerralla kysyttiin värejä että mitä haluaa käyttää pönttöihinsä, niin koska kokemuuttani en niistä mitään tiennyt niin otin sen mitä näin muissa näkemissäni pöntöissä.
Tässä vaiheessa olen vielä tyytyväinen loppusuoravaiheseen. Huomaa sanamuoto. Poltossa väri voi muuttua minkälaiseksi vain, joten jännitystä on ilmassa maanantaihin saakka.:-)
Lyckebosta en kerinnyt kuvaa ottaa ennen polttoa, sillä se oli löytänyt jo paikan tuolta polttouunin reunasta ja siellä se saa yli tuhannen asteen polton.
Siitä tuli kuitenkin sinivalkoinen tai ainakin pitäisi tulla. Maanantaina nähdään.
Taaempi pönttö ei ole minun.

Tästä kurssista jäi kuitenkin kytemään sellainen savityön luomisinto, joten päätinkin että syksyllä jatkan kurssilla käyntiä.
 Ystäväni varoitteli minua, että yleensä siihen jää koukkuun ja kohta on polttouuni kotosalla ja nurkat täynnä savea tai sitten oma keramiikkapaja, joko sisiällä tai ulkorakennuksessa. Epäilen...suurin intoni on kuitenkin missä? Kun oikein miettii niin teenhän kaikenlaista: ompelen, korutyöskentelen, maalaan, entisöin, virkkaan, neulon, piirrän, askartelen, remontoin, huovutan, tuunailen, puutarhuroin eli taitaapa kaikki olla sittenkin mahdollista....
....tulevaisuuden dreijari eläkeläinen.....Kuka tietää?
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.