Sivut

10. heinäkuuta 2013

Pärekorien maalausta

 Kyhäilyn piti kyllä saada koko huomioni heinäkuun ajan, mutta toisin kävi. Olenkin kaikki illat Mymmelin mentyä nukkumaan vain maalannut, vaikka kaikki kyhäilyt odottavat minigrip pusseissa huomitani.
 Lupasinkin itselleni hetki sitten, että kaksi koria vielä maalaan ennen viikonloppua ja sitten keskityn ainakin viikonlopun ajaksi noihin neulomisjuttuihin.
Kohta tulee kiire niiden kanssa ja tuhoonhan se on jo tuomittu, kun eipä nuo kyllä millään valmistu heinäkuun loppuun saakka.
 Ompeluhuoneessani odottelee iso pino leikattuja ompeluksia jotka nekin pitäsi saada valmiiksi....kiirettä siis pitää lomallakin.
 Olen jonkin ajan jo koreja maalaillut, ja koska en halua tehdä samanlaisia kuin muilla, niin valmistan satumaisia koreja eri hahmoilla. On siiliä, kettua, kania, peikkoa ja milloin mitäkin.
Uskon siihen, että niilläkin riittää kysyntää.
 Korit olen hankkinut suoraan korinvalmistajalta Pohjois-Karjalasta.
Nämä pitkulaiset korit luovat omant haasteensa sen suhten mihin niitä voisi käyttää. Päädyin hiusharjoihin, shampoo pulloihin, muovipusseihin ehkäpä jopa saunaoluet voisi tuonne laittaa ja korin saunan kammariin odottamaan saunojia.
Satukirjat ovat oiva keksintö maalausmalleja ajatellen.

Tällaisia iltapuhteita siis täällä.
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.