Sivut

18. lokakuuta 2013

Niin se aika rientää...

ettei ehdi itsekään mukaan. Minun piti niin olla mukana salaisessa neuleystävässä syksy 2013 tempauksessa, mutta ilmottautuminen jäi liian myöhäiseksi.
Ompelukone on ollut viime aikoina hyvin hiljaa ja saumurikin sanoi itsensä irti, mutta onneksi sen pystyi vielä huollattamaan ja  juuri koetestasin sitä tunikaan, joka on kesästä asti odottanut valmistumista.
En oikein tiedä minne aika rientää vai käytänkö sitä jotenkin eritavalla kuin aiemmin, sillä minusta tuntuu etten saa juuri mitään aikaiseksi.
Kangashamstereista kuitenkin sain kesän aikana hankittua pienen palasen merenneitokangasta ja Fabriinasta tilasin interlockia alahelmaksi. Pallotrikoota on vyötärökaistaleena.
Malli on Ottobren Castle ja tämä on se malli B.
 Aika kapea malli on vaikka koko on 128cm, joten seuraavan version tein hieman leveämmäksi ja kokeilen A-mallia joka on pitkillä hihoilla.
 Olemme olleet haravointipuuhassa ja aina välillä on kiva leikkiä niiden lehtien kanssa eikä vain uurastaa. Olen tässä ennen saumurin rikkoutumista ommellut miehelle boksereita, joita kanssasisaret hehkutti tuolla ompeluelämää puolella ja täytyy myöntää että ovat olleet mieluiset. En kuitenkaan kuvia ottanut niistä kun on kiva että on jotain yksityisyyttä...vaikkakin sitten boksereiden suhteen edes.;-))

Iloista syksyä kaikille ja itse nautin lumisateesta tänään ja olen kuunnellut tuulen tuiverrusta. Nyt on takkatulen aika ja kuumaa teetä maistelemaan.

MinnuliEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.