Sivut

16. maaliskuuta 2014

Huovutuskurssin satoa, osa 1 Pata/Grillikinnas

  
 Yllä oleva grilli- tai takkakinnas valmiina. Voisihan se olla ihan tavallinen patakinnaskin. On suurin piirtein kooltaan samaa kategoriaa.
Olin viime viikonloppuna huovutuskurssilla ja sieltä valmistui erinäisiä asioita. Sain valmiiksi tämän kintaan ja sitten pääsiäsimunat ovat vielä vaiheessa sekä metsänhaltija.
Toivon mukaan ne valmistuvat tässä tulevan viikon aikana.
Hansikas oli aluksi aika mielettömän kokoinen ennen märkähuovutusta.
Oli ilo olla kurssila kera tuttujen ja iloisen opettajan. Suosittelen muillekin huovuttamista. Paikalla oli kaksitoista naista ja yllättävää oli ettei kukaan ehtinyt juurikaan puhella mitään muuta kuin omasta huovutuksesta ja lähinnä nekin neuvoja opettajajalta.
Mukana olleet mukaan lukien opettaja saivat aikaiseksi aivan uskomattoman ihastuttavia töitä. Toivottavasti omakin taito karttuu niin taitavaksi aikaa myöten.
 Yllä oleva kuva esittää siis kinnasta ja peukaloa. Aika suhteettoman suuria ovat ennen huovutusta.
Alla oleva kuva kuvaa kuinka peukalon reikä saadaan aikaiseksi ja mihin kohtaan se itse peukalo sitten asetetaan.
 Huovutuskärpänen on kyllä päässyt puraisemaan pahemman kerran, mutta onneksi sekin on hoidettavissa ja sitä varten on välineitä ja materiaalia tarjolla eri paikoissa. Muistattehan lukijat, että Helsingissä on lapsimessujen yhteydessä kädentaitomessut ja monta muuta juttua samaan aikaan.

Huovutellen
MinnuliEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.