Sivut

6. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

Olen kuullut sanottavan, että lasten iästä näkee oikeastaan sen kuinka aika rientää, mutta lisäisin tähän vielä blogin päivityksen.
Yllättäen aika vaan kiitää ja puolisen vuotta on taas mennyt.

Elämässäni on tullut positiivisen tauon paikka ja omasta mielestäni ansaittu sellainen. Olen puurtanut kaiken ylimääräisen ajan ja sen vuoksi kädentaidot ovat tosiaankin jääneet hieman taka-alalle.
Uuden vuoden aatto on nyt toimiut käännekohtana ja tämän kevään teen oikeastaan sitä mitä mieleen juolahtaa lähinnä saaden kangaskasoja pienemmiksi sekä lankakätköjä vähemmäksi.
 Toinen ikävä seikka mitä alkusyksystä tapahtui, oli se kun ompelukoneen moottori pimahti lopullisesti. Onhan kone tietysti tuhansia kilometrejä ajanut ja se vain tuli elämänsä päätepysäkkiin, mutta hiukan kuitenkin harmittaa. Koneeni ostin 1994 ja olen ollut siihen erityisen tyytyväinen.
Nyt sen aika on kuitenkin päättynyt. Tänään otin kaikki tarpeelliset osat siitä talteen mitä vain sain ja aattelin tarvitsevani. Seuraavaksi on siis koneen hankinta, mutta maltilla mennään tarjouksia katellen.

Tänään sain kuitenkin perintökoneeni jollakin tasolla toimimaan ja sain tehtyä tunikan sekä paidan.
Tunikan saa Mymmeli ja tähtipaidan uusi omistaja on pieni Menninkäinen, joka ilahtui saadessaan kokeilla paitaansa.

Tällaista tänään loppiaisena
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.