Sivut

11. tammikuuta 2015

Prinsessa tunika ja tähti baggypantsit

Prinsessatunika valmistui viime viikolla kuin myös baggypantsit. Prinsessakangas on hankittu Kangashamstereista ja tähtikankasta olen hankkinut muutamana eri värinä Ruotsista muutama vuosi sitten.
Tarkoituksena on tänä keväänä saada ommeltua näitä kankaita vähemmäksi, koska olen tehnyt itseni kanssa lupauksen niiden vähentämisestä.
Ei tuo lupaus ole kyllä aiemminkaan toteutunut, mutta joskushan sitä pitää kuitenkin yrittää.
Mieleni tekisi kovasti tehdä erilaisia Tilda-juttuja, mutta se on aika lailla näpertelyä ja kangastakin menee vain erittäin vähän, niin helpompi on ommella näitä vaatteita.
Olen kahdeksan vuoden ajan tilannut Ottobre-lehteä ja nyt sitten lopetin lasten numeron tilaamisen. Naisten lehden tilauksen jätin edelleen voimaan.
Miksikö näin?
Huomasin, että suurimmaksi osaksi lehti painottuu taaperoihin ja noin neljä vuotiaisiin eikä niinkään koululaisiin tai ylinpäätänsä 146cm-170cm. Koin etten tulevaisuudessa kovinkaan paljon tule hyötymään lehdestä joten tämän vuoksi sitten sen lopetin ja samalla laitoin heille viestiä, jos sitten vaikkapa kehittäisivät kouluikäisille oman numeron.
Täällä edelleen perintökoneella ommellaan ja emme kyllä aina kohtaa toisiamme, mutta hiljalleen hyvä tulee.
Silä ei voi aplikoida eikä tehdä mitään perusjuttuja ihmeempää, mutta täytynee sitten soveltaa ompelukin sen mukaisesti.
Olemme Mymmein kanssa lopputulokseen tyytyväisiä ja kohti seuraavia juttuja.
Huomasin, että Mymmelin vaatekaappi alkaa olla melko thjä, joten jatketaan hommia.
Minnuli

2 kommenttia:

  1. Ihanat pupuset ja kiva sisustuselementti tuo laatikko. Ja tyttöset vaatteet pirtsakat samoin kuin myös tyttönen:-)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti.
    On ollut upeaa katsoa kuinka Mymmeli on saanut kasvaa ja olla suurena osana tätä blogia aina kastemekosta lähtien, vaikka silloin en vielä tiennytkään perustavani blogia.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi.