Sivut

31. tammikuuta 2016

Stokken syöttötuolin tuunaus

 Olin ystävättäreltäni hankkinut pari syöttötuolia. Molemmat ovat pyökin värisiä ja kumpikin tavallaan aikaa ja elämää nähneet eli pinnat ovat kärsineet ja väri ei muutoinkaan ole milloinkaan ollut mieleiseni, mutta ovat ajaneet asiansa kuitenkin.
Stokken tuoleja on vaikea tuunata tavallisella maalilla, kun muutoin pitäsi vahva lakka hioa pois ja loveja on enemmän kuin jaksaisi millään hioa. Itse olen sellainen mieluiten eilen olisi pitänyt olla jo valmista...joten Annie Sloanin maalit soveltuvat minulle.
Niitä kun voi käyttää metalliin, puuhun, tiiliskiviin, kankaisiin, muoviin jne.
Esikäsittelyä ei tarvita laisinkaan, mutta jälkikäteen voi hioa epäsiistejä kohtia tai jos haluaa Shabby chic tyyliä.
Näin kuitenkin eilen valmistui tämä tuoli ja shabloonalla tein pikkuisen pöllön istuimeen.
Maalin kiinnitin samaa sarjaa olevalla vahalla.
Maali ei mielestäni haise laisinkaan, joka minulle on todella tärkeätä, mutta valitettavasti vaha haisee ja sitä varten suosittelenkin tuuletusta.
Vahauksen jälkeen maalin pinta tuntuu hieman tahmealta, mutta kiinnittyessään/kovettuessaan tahmeus vähenee. Samoin vahan pinta näyttää siltä että siellä on sormenjälkiä tms. kunnes on täysin kuiva. Huomasin, että kuvassa näkyy nämä kosteusosiot vielä hyvin.
Seuraavaksi taas jotakin muuta....ensimmäinen tuoli odottaa näkyvillä, että saan jonkin ahaaidean, että miten saan sen valmiiksi,
Tuunaillen
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.