Sivut

23. helmikuuta 2016

Måla & More järjesti kurssin...shabby chic tyylinen tuoli tulollaan

 Tämä tuoli on ostettu muistaakseni kympillä eräästä kirppiksestä pari kesää sitten. Tuoli oli kivan ruskea, muttei kuitenkaan sopinut meidän kotiimme, jonka vuoksi päätin sitä hieman tuunailla.
Tuoli ei siis ole vielä täysin valmis, vaan kaipaa hiomista vielä ja lisää sinistä sekä kirkasta että tummaa vahaa pintaan. 
 Tässä on lampunvarjostin maalattu uudelleen ja sitä olen kokeillut myös kotona. Mielestäni onnistuinkin siinä melko hyvin.
Tässä tuoli oli ennen uutta ulkoasuaan. 
Maalipurkkeja kauniisti aseteltuna. 
 Uskomatonta, mutta totta että näillä maaleilla voi maalata melkeinpä mitä vain.
Näin talvella oma työtilani on melko rajallinen ja olenkin maalaillut olohuoneessa muovialustan päällä kuin myös isompia projekteja makuuhuoneessamme.
Tarkoituksenani olisi tällä viikolla käytä liikkeessä uudelleen ja hankkia muutamia maaleja lisää kuin myö tummaa vahaa.
Kirpputorikierroksetkin ovat saaneet varain uuden merkityksen, kun tulee mietittyä mitä voisi maalailla.
Tämän kasvaa suorastaan himo ja oma vaativuustaso kasvaa myös kuten myös kokeilunhalut.
Tuolini on keskimmäinen.
Halusin alle sinistä, joka on upean kirkasta ja sitten vaaleampaa päälle, jonka jälkeen hieman hiomista, jotta lopputuloksena olisi shabby chic tyylinen tuoli.
Lopputulos ei kuitenkaan (ks.kuva) vielä miellytä minua, vaan on edelleen keskeneräinen,sillä sitä pitäisi hieman hioa ja lisätä sinistä.
Annie Sloanin tm. Kalkkimaali pölyää todella paljon, jonka vuoksi sitä ei voi hioa sisällä ja näin ollen sen työstäminen jää keväämmäksi.
Tämä tuoli oli ensimmäinen kokeiluni ko.maalin kanssa.

Tuunaus on yksi intohimoistani tällä hetkellä neulomisen lisäksi. Olenkin muutamia huonekaluja ostanut erittäin edullisesti ja ajattelin myydä niitä sitten, kunhan ne ovat valmiit elleivät sitten löydä paikkaansa kodistamme ja jotain muuta lähde ulos.😁
Tuunaillen
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.