Sivut

27. helmikuuta 2018

Yllätyksiä


 Mitäpä sitä muutakaan tekisi kovana pakkaspäivänä kuin ompelisi. Tosin kävin uimassa aamusta uimahallissa ja olinkin siellä ainoa suurinpiirtein keski-ikäinen eläkeläisten joukossa.
Minulla on mennyt pitkä aika siitä kun sain omplukipinän ja kankaat ovatkin seisoneet taas hyllyissä ja laatikoissa odottelemassa tekijäänsä.
Viikonloppuna sain kuitenkin jostain kimmokkeen aloittaa ompeun ja sainkin itselleni aikaiseksi omasta mielestäni hyvin onnistuneen tunikan. Siitä päivityksiä tuloillaan.

Nämä t-paidat ovat olleet leikattuna jo tovin, kuten moni muukin pinossa oleva työni ja tarkoitukseni on nyt saada keskeneräiset työt päätökseen.

T-paidat ovat menossa Mymmelille. Hän on itse saanut valita kankaat ja paidan mallin. En valitettavasti enää muista mistä olen kankaat hankkinut enkä kyllä malliakaan. Veikkaisin kuitenkin Ottobren mallia, sillä useimmiten käytän niitä. Ne kun olen hyväksi todennut.
Uskoisin Mymmelin olevan onnellinen saadessaan hieman yllätyksiä arkeen. Se piristää mieltä monesti ja saa iloiseksi, niin saajan kuin lahjoittajan.

Rapsakkaa pakkaspäivää
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.