Sivut

5. joulukuuta 2018

Square neckline tunika


Tämä kangas on ollut vuosikausia kaapissani odottamassa, että keksisin siitä jonkun kivan mallin. Noh, mallejahan on vaikka kuinka ja ennen kaikkea niitä kivoja.  Todellisuus on, että kangas oli hautautunut muiden trikoiden alle ja löysin sen, kun siivosin kangaskaappejani.

Löysin Ottobre lehdestä 5/15 kivan mallin, joka oli tosin tehty merinovillakankaasta, mutta ajattelin soveltaa trikoota siihen.

Lopputulos on itseäni miellyttävä ja tunkia on kiva päällä sekä ompelin tunikan kaveriksi samasta kankaasta vielä ruttupiponkin. Nyt on setti mitä voi tarvittaessa käyttää.

Kankaan ostopaikka on minulle todellinen mysteeri. Syksyllä, kun aloitin taas pitkästä aikaa ompelemaan neulomisen sijaan päätin etten hanki enempää kankaita, mutta valitettavasti on niitä kyllä tullut hankittua milloin mistäkin ja aina jotakin tarvitsee uuteen projektiin. Joskus, kun kangas loppuu kesken tietoisesti mutta o  kuitenkin kiva käyttää se mitä kaapissa on.

Olen kuitenkin suunnitellut, että seuraavan vuoden ajan ompelisin omat vaatteeni ja neulon sen minkä pystyn ja aika riittää lasten harrastusten ohella sekä omani.

Lisäksi ajattelin tammikuusta aloittaa kirjaamisen kuinka monta kiloa kulutan lankoja varastoistani.

Näillä pohdinnoilla mennään
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.