Sivut

7. joulukuuta 2018

Tonttujen hiippalakit


Tonttulakkeja on valmistunut tiuhaan tahtiin. Monista lakeista unohdin ottaa kuvia ja ne vietiinkin jo heti niiden valmistuttua käsistä ennen kuin ehtivät edes myyjäisiin saakka.
Nuppu Design on tehnyt uoeita kankaita ja niiden ominaispiirre piilee herkkyydessä ja sadunmuodoissa, Hiippalakkeja tulee tutkittua kauan ja hartaasti kunnes löytää kaiken, mitä kankaaseen on piilotettu.

Sen verran säästin ko. kangasta että sain tehtyä Mymmelille joululahjan siitä. Uskoakseni tilaan sitä lisää, jotta ensi vuonnakin saan tehtyä myyjäisiin asti lakkeja.

Paapiin kankaat ovat myös miellyttäviä ja niissä seikkailee tutut hahmot. Joulukankaasta tei myös tunikan, mutta vielä on ilta aikaa pohtia meneekö myyntiin vai pitäisinkö sen mahdollisesti itse.

Joulumyyjäisten jälkeen alkaa ompelukoneen surina taas yötä päivää, sillä olen luvannut tehdä kaikkien lahjat itse. Onneksi olen jo aloittanut eli muutama on vielä vaiheessa tai kankaat leikattu, mutta itse ompelu vielä uupuu.
Jämäkankaat menevät,sitten boxereihin ja paitojen taskuihin tms.

Tällä hetkellä jännittää, että kestääkö saumurini, jonka siis olen hankkinut vuonna 1992 enää kauan, kun moottori on uusittu jo kahdesti ja nyt toivon, että joulun yli päästäis kunnialla.

Jännittäen
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.