Sivut

2. elokuuta 2019

Chippendale tuolin tuunaus

 Löysin kirpputorilta muutamalla eurolla Chippendale tuloin, jossa oli selvät kulumisen jäljet ja ystävättäreni mukaan sellakka oli saanut kosteutta. Ainakin hiottaessa se vain pölysi pois. Kovin paljon huoltotöitä tuoli ei vaatinut. Hieman liimauksia tuli korjailla, jotta ei enää heilunut, mutta muutoi  tuoli oli täydellinen.
valitettavasti tuoli ei sopinut kotiimme tuollaisenaan, vaan joutui käsittelyyni.

Ensin hioin tuolin ja pyyhin sen pölystä. Liimasin uudelleen ja sitten sai Uulan maalia päälle. Värinä on Juutti ei valkoinen, vaikka siltä näyttääkin. Päälysteen otin istuinosasta pois ja sisus oli täydellinen jousituksineen.
Pitkän pohdinnan jälkeen kankaaksi valikoitui Primavera, Marimekon kangas. Voi tosin olla, että joudun sen vielä vaihtamaan jos näyttää siltä ettei se miellytä silmääni talon muun sisustuksen suhteen.

Rakastan näitä tuunauksia, kun käden jälki näkyy välittömästi ja hetkessä saa aikaan suuriakin muutoksia jotka miellyttävät koko perhettä ja useimmiten luovat harmonista tunnelmaa.
En oikein koskaan ole ollut mikään sisustustyyppi vaan enemmänkin leipuri hiiva, mutta iän tullessa on sisustuskin tullut sydämeni asiaksi monen muun asian lisäksi.
Useamman lapsen vanhempana aika ei aina riitä, joten asiat kasaantuvat ja lähinnä ovat minun kädentöitäni, jotka sitten odottavat tekijäänsä.
Hyvä näin, sillä silloin kaikilla on asiat hyvin ja minä voin hyvin odottaa oikeaa hetkeä ja motivaatiota.

Minnuli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.