Sivut

2. elokuuta 2019

Joulua odotellessa

 Uskon etten ole ainoa,joka tässä vaiheessa vuotta jo miettii joulumyyjäisiä ja mitä niihin pitäisi valmistaa. Onhan se melko uskomatonta, kun kesän korvilla miettii jouluisia asioita ja kankaiden tilauksia, mutta sanontahan kuuluu, että nopeat syövät hitaat.
Tuleva syksy on omalta osaltani hyvi kin hektinen eli melko tarkkaan joudun ajankäytöt miettimään, jotta ehdin kaikkialle ja saan kaiken ajoissa valmiiksi ainakin koskien ompeluksia.
Iltaisin on ihana käpertyä omaan nojatuoliin neulomusten kera ja alkusyksy meneekin kolmen islantilaisen parissa. Rakastan onneksi niiden neulomista ja niillä on hyvinkin rentouttava vaikutus minuun.
Olen neulonut niitä vuodesta 1994 ja useat kymmenet neuleet ovat löytäneet uudet omistajansa ja toivon, että ne ovat hyvin heillä myös kestäneet.
Ensimmäisen neuloin itselleni ja on vielä yhtä hyvässä kunnossa kuin mitä oli silloin -94, kun puikoilta valmistui.
Minulla on useita luottolankakauppoja joita suosin, esim. Titityy, Snurre, Lentävä lapanen, Lankava, Vihreä vyyhti, (joka tosin lopetti) Lankamaailma ja Teetee shop.
Kankaita tilailen lähinnä seuraavilta: Nuppu design, Ommellinen, Paapii, Majapuu, Royal kankaat ja satunnaisesti myös muilta. Ajoittain suosin myös paikallista Eurokangastakin.
Kuinka moni teistä valmistelee hiljalleen joulumyyjäisiä?

Terveiset takkatulen ääreltä, tuulen tuivertaessa saaristossa
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.