Sivut

1. marraskuuta 2019

Jouluisia tupsupipoja

Pipomania on tässä villapaitojen välissä koukuttanut minut. Oikeastaan olin Lapissa lomailemassa enkä viitsinyt villapaitaa raahata mukaani kun tavaraa oli muutoinkin.
Kätevämpää oli sujauttaa neulekassiin lankoja ja erilaisia puikkoja.
Muutama pipo valmistui reissun aikana kuin myös toinen sukka polvenkorkuisista villasukista. Lisäksi ompelin kulkusia kiinni tonttulakkeihin.

Joulun alusaika on itselleni melko kiireistä. Joulumyyjäiset kutsuu ja niihin täytyy myös tehdä erinäisiä tuotteita tarjolle.

Islantilaisia villapaitoja on kyselty ahkeraan ja on ollut ilo huomata kuinka niiden aika on oikeastaan vasta nyt herännyt. Reilut 23 vuotta sitten ne eivät olleet ns. huudossa vaan paremminkin käytännöllisyyden vuoksi niitä haluttiin.

On upeaa saada syysiltojen iloksi istahtaa ja neuloa erilaisia neulomuksia upeilla laatulangoilla kuin myös kestosuosikeilla kuten seiska veikalla, joka yksi parhaista sukkalangoista 

Toinen pipo on neulottu babyalpakasta Puno Gepard langasta ja toinen Katia concept cotton-merinolangasta.

Yritän saada jämälankoja upotettua pienempiin töihin, sillä näyttää siltä että kaikki mahdolliset tilat ovat täynnä erinäisiä lankakeriä ja missään nimessä enempää ei pidä hankkia vaan aiemmin ostetut käyttää ensin.😥😉😄

Siihen tavoitteeseen on hyvä pyrkiä minunkin
Minnuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi.